Visie

Visie

Geborgenheid en professionaliteit daar sta ik voor!

Bij Gasthuis Mari kiest u voor professionele opvang. Ik ben namelijk in het bezit van een HBO diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Naast mijn werk als gastouder ben ik begeleider in de gehandicaptenzorg. Door mijn achtergrond heb ik veel kennis en ervaring met opvoeden en verzorging. Ik weet dan ook waar ik voor sta en wat ik uw kind kan bieden.

Een tweede thuis…

Veiligheid en geborgenheid vind ik twee belangrijke items. Uw kind mag zich bij mij thuis voelen. Wanneer een kind zich veilig en prettig voelt, kan het zich het beste ontwikkelen. Dit kan ik bieden door voorspelbaar te zijn en kinderen aan te moedigen. Ik heb snel een klik met kinderen waardoor ze zich bij mij op hun gemak voelen. Activiteiten die ik graag onderneem zijn: samen spelen, liedjes zingen, dansen, verkleden, knutselen of lekker naar buiten. Plezier is belangrijk! Ieder kind is voor mij uniek, zo wil ik ook naar ze kijken en aansluiten bij wat zij nodig hebben. Hierbij vind ik de afstemming met u als ouder onmisbaar. Niemand kent uw kind immers beter dan u. Daarnaast heb ik een protestants christelijke levensovertuiging bij mij in de opvang is hier ruimte en aandacht voor. Maar ieder kind is welkom! Wilt u meer weten over mijn achtergrond en werkwijze? Lees dan het pedagogisch beleidsplan.

Waarom opvang via een gastouderbureau?

Een gastouderbureau staat samen met mij garant voor kwaliteit en professionaliteit. Via een gastouderbureau werken alleen gastouders die een relevante opleiding hebben gevolgd, ingeschreven zijn bij het LRKP en een verklaring omtrent gedrag hebben aangeleverd. Daarnaast ben ik in het bezit van een diploma EHBO voor kinderen. De opvang vindt plaats in een door de GGD goedgekeurde locatie. Het gastouderbureau neemt voor mij de kassier functie over. Het voordeel voor u is, dat u kinderopvang-toeslag kunt krijgen omdat u in zee gaat met een geregistreerde gastouder. Tevens is er altijd een onafhankelijke partij waar zowel u als ik bij terecht kunnen. Op dit moment werk ik samen met gastouderbureau Matchpunt en Christelijk gastouderbureau De Herberg.
Wilt u samenwerken via een ander gastouderbureau? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Gastouder in Nieuwleusen op maandag tot en met donderdag

LRKP geregistreer